Healing Tao

In de Healing Tao Sensual Massage gebruik ik elementen die bij een Taoïstische massage horen. Naast zachte aanraking met zowel mijn handen als met zachte natuurlijke materialen( bijv. zijde, bont of een veer), laat ik je kennismaken met het teppen van de meridianen (energiebanen)die de energiestroom in het lichaam op gang brengen waardoor je je meer ontspannen gaat voelen en beter in balans komt.

De Healing Tao Sensual massage wordt gegeven op een verwarmde massagetafel. Je ligt nog meer comfortabel omdat de tafel uitgerust is met een Body cushion; heerlijk zacht en extra ondersteunend voor zowel het bekken als de borstkas. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen die liever op een massagetafel liggen dan bijv op een matras.
De Healing Tao Sensual massage kent wat meer variatie. Zachte aanraking activeert de zintuigen en zorgt voor prikkeling van de zinnen waardoor je voelt hoe de opgewekte energie door je lichaam gaat circuleren en hoe heerlijk aangenaam dit gevoel is. Het teppen van de meridianen maakt daarbij je lichaam “wakker”; je voelt je fitter, meer energiek.
Op den duur merk je dat je hele lichaam tintelt en bruist van energie. Je ervaart nieuwe elementen uit de Tao, die je onbekend waren maar die je leven veraangenamen. leven is leren is ervaren; leer genieten van je lichaam. Je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om een Healing Tao Sensual Massage te ontvangen.
 In de Healing Tao Sensual massage is geen massage van de Lingam en Yoni inbegrepen. Je kunt deze massage het best zien als een basis Tantramassage. Voor meer uitgebreide Tantra Massages biedt Massagepraktijk Elan de Tao-Tantra Massage sessie aan.

Welkom!

Healing Tao Sensual Massage : 90 min 125 E.

"ik heb maar 1 woord voor mijn ervaring: Bijzonder…. Beppie, dankjewel"
"Nooit geweten dat ik me zo diep ontspannen kon voelen. Dankjewel lieve Beppie"
"Geef Bep je vertrouwen en je wordt rijkelijk beloond met gerichte aandacht en liefdevolle aanraking, alles komt vanuit het hart"
webmaster: basbouwmeester.nl