Healing Tao Sensual Massage

In de Healing Tao Sensual Massage gebruik ik ook elementen die bij een Taoïstische massage horen. Naast zachte aanraking met zowel mijn handen als met zachte natuurlijke materialen( bijv. zijde, bont veer) , laat ik je kennismaken met het teppen van de meridianen (energiebanen)die de energiestroom in het lichaam op gang brengen waardoor je je meer ontspannen gaat voelen en beter in balans komt.  De Healing Tao Sensual massage wordt gegeven op een verwarmde massagetafel. Je ligt comfortabel omdat de tafel uitgerust is met een Body cushion; heerlijk zacht en extra ondersteunend voor zowel het bekken als de borstkas. Ideaal voor mensen die een massagetafel prefereren boven bijv. een matras op de grond.

Door de combinatie van zacht en steviger materiaal leer je ontdekken wat beter bij je aansluit: zacht, steviger, of juist de combinatie ervan. Zachte aanraking activeert de zintuigen en zorgt voor prikkeling van de zinnen. Je voelt hoe de opgewekte energie door je lichaam gaat circuleren en hoe heerlijk aangenaam en ontspannen dit gevoel is. Het teppen van de meridianen maakt je lichaam “wakker”; je voelt je fitter, meer energiek.
Op den duur merk je dat je hele lichaam tintelt en bruist van energie. Je ervaart in deze massage dus nieuwe, andere elementen  die je onbekend waren maar die je leven veraangenamen. Leven is leren is ervaren; het is ontdekken en (weer, meer, anders)  leren genieten van je lichaam.   Dagelijks je meridianen kloppen of teppen )is een  praktische manier om zelfredzaamheid te bevorderen. Op je eigen manier en in je eigen tijd en ritme.  Als je toe bent om ook jezelf thuis te ontspannen  zijn de onderdelen uit de Healing Tao Sensual Massage daarvoor heel geschikt.
In de Healing Tao Sensual massage is geen massage van de Lingam en Yoni  inbegrepen. Ik bied voor meer uitgebreide Tao -Tantra Massages de Tao-Tantra Massage sessie aan.

Welkom!

 

"ik heb maar 1 woord voor mijn ervaring: Bijzonder…. Beppie, dankjewel"
"Nooit geweten dat ik me zo diep ontspannen kon voelen. Dankjewel lieve Beppie"
"Geef Bep je vertrouwen en je wordt rijkelijk beloond met gerichte aandacht en liefdevolle aanraking, alles komt vanuit het hart"
webmaster: basbouwmeester.nl